Jung Joon Young vysvetľuje, ako sa mu podarilo otvoriť si reštauráciu v Paríži

 Jung Joon Young vysvetľuje, ako sa mu podarilo otvoriť si reštauráciu v Paríži

V epizóde MBC z 26. decembra Rádio Star Jung Joon Young hovoril o svojej novej reštaurácii v Paríži vo Francúzsku.

Reštaurácia s názvom Maison de Corée využije atraktívnu energiu a dynamiku kórejskej kuchyne, aby sa pokúsila chytiť za srdce miestnych obyvateľov. Jung Joon Young zhromaždil hviezdny tím zložený z najlepších odborníkov v rôznych oblastiach vrátane šéfkuchára Lee Juna zo Soigné, slávnej reštaurácie v Kórei.

Na otázku, či si reštaurácia len požičiavala jeho meno, alebo či naozaj viedol reštauráciu ako majiteľ, Jung Joon Young odpovedal: „Vlastne to vediem ja. [Akcie sú] rozdelené na polovicu medzi mňa a môjho obchodného partnera.“

Hostitelia „Radio Stars“ sa pýtali, prečo sa rozhodol otvoriť reštauráciu v Paríži, na čo spevák povedal: „Samotný Paríž je úžasný. [Myslel som si], že by bolo skvelé vlastniť tam [reštauráciu].“

Jung Joon Young potom hovoril o tom, ako naverboval šéfkuchára Lee Juna, ktorý v minulosti získal hviezdu Michelin. Spevák si spomenul: „Išiel som za ním a povedal som: ‚Poďme do Francúzska a skúsme si tam na pár dní otvoriť vyskakovaciu reštauráciu,‘ a on súhlasil. Takže z mojej reštaurácie sa nejako stala reštaurácia so šéfkuchárom oceneným Michelinskou hviezdou.“

Jung Joon Young tiež diskutoval o usporiadaní svojej reštaurácie. Vysvetlil: „Je tu jeden dlhý stôl, kde môžu ľudia sedieť oproti sebe. Je to trochu úzke, ale ľudia môžu medzi sebou komunikovať.' Kwanghee poznamenal, že išlo o „spoločenské stolovanie“ a Jung Joon Young s ním súhlasil.

Reštaurácia bola pôvodne otvorená ako a pop-up založenie od 29. októbra do 17. novembra a Jung Joon Young sa podelil o tom, že pop-up udalosť získala pozitívne ohlasy. Keď odhalil, že jeho reštaurácia skončila dokonca v parížskych správach, dodal: 'Keď idem do Paríža, chodím so vztýčenou hlavou.'

Kwanghee sa spýtal, či Jung Joon Young vie rozprávať po francúzsky, a spevák odpovedal: „Začal som chodiť na hodiny francúzštiny kvôli svojej práci, ale naozaj som to nedokázal. Pri dohľade nad reštauráciou som si však uvedomil, že sa v skutočnosti nemusím učiť po francúzsky.

Maison de Corée bude oficiálne otvorený niekedy budúci rok.

Zdroje ( 1 ) ( dva )