MGM Media reaguje na vyhlásenie Big Hit o porušovaní autorských práv BTS

MGM Media reagovala na vyhlásenie Big Hit o používaní mena a imidžu BTS.

8. januára vydala spoločnosť MGM Media svoje oficiálne vyhlásenie týkajúce sa nedávnej udalosti Big Hit Entertainment vyhlásenie , ktorá uvádza, že vydavateľská spoločnosť porušila práva BTS na ich meno a imidž v nadchádzajúcom vydaní ich časopisu Star Focus.

Nasleduje úplné vyhlásenie spoločnosti MGM Media:

1. MGM Media už niekoľko rokov komunikuje s našimi čitateľmi prostredníctvom článkov, ktoré informujú o kórejských celebritách na Star Focus, čo je oficiálny časopis Kórejskej asociácie filmových hercov a Kórejskej novinárskej federácie SNS.

2. Spoločnosť MGM Media nikdy nevyprodukovala „obrazovú zbierku BTS kombinujúcich fotografie členov“, ako tvrdí Big Hit.

Ak sa pozriete na predpredajové objednávky špeciálneho magazínu Star Focus v kníhkupectve Kyobo, Aladin, Yes24 a ďalších webových stránkach spomínaných v oficiálnom vyhlásení Big Hit, vydanie publikácie je naplánované na 15. januára 2019. Preto má Big Hit obsah som nikdy nevidel a nemá dostatočné znalosti na to, aby argumentoval, že publikácia „bez konkrétneho obsahu článku a jednoducho spája fotografie rôznych členov“.

3. Všetok obsah, ktorý MGM Media využíva na účely spravodajstva, bol priamo vytvorený alebo obstaraný prostredníctvom správnych postupov a Star Focus je vytváraný s nadšením a vášňou reportérov, ktorí trávia každý deň pokojným písaním.

Okrem toho ešte raz uvádzame, že MGM Media bude darovať zisky z pripravovaného špeciálneho vydania Star Focus, tak ako to robíme nepretržite od prvého vydania.

4. Ako zábavný časopis, ktorý miluje a podporuje BTS, sa ospravedlňujeme za neúmyselné vytvorenie kontroverzie v dôsledku malého nedorozumenia. Sľubujeme, že urobíme všetko, čo je v našich silách, aby sme nedorozumenie hladko zvládli aj so spoločnosťou Big Hit Entertainment.

Ešte raz je nám ľúto, že sme znepokojili mnohých fanúšikov a tých, ktorí s týmto problémom priamo súvisia. Vrátime sa s lepšími a vylepšenými článkami. Ďakujem.

zdroj ( 1 ) ( dva )

Najlepší fotografický kredit: Xportsnews